فیلم / کسب درآمد به سبک امید زندگانی: اولین بار بلال خریدم با یه منقل رفتم سرکوچه بفروشم ولی از 5 تا بلال 4 تاشو خودم میخوردم! نتونستم پول جمع کنم
کدخبر:
1200040
لینک کپی شد
"امید زندگانی، بازیگر سینما و تلویزیون، درباره اولین تجربه کسب وکارش صحبت کرد و گفت که قصد فروش بلال داشت اما با خوردن بیشتر بلال ها، کسب وکارش شکست خورد!"
کدخبر:
1200040
لینک کپی شد
امید زندگانی در مصاحبه ای درباره اولین تصمیمش برای راه اندازی کسب و کارصحبت کرد و گفت برای اولین بار قصد فروش بلال داشتم که کسب و کارم با شکست روبه رو شد.
امید زندگانی (زادهٔ 5آذر1346، آبادان) بازیگر سینما و تلویزیون است. وی فرزند سیاوش زندگانی از استادان موسیقی و برادر امین زندگانی است. وی در شانزده سالگی با هادی مرزبان آشنا شد و در مسیر بازیگری قرار گرفت. امید سال ها در رادیو جوان مشغول فعالیت بود.
ارسال نظر