فیلم / لحظه به لحظه  فداکاری کارگر پتروشیمی در روز پدر شدنش /  زیر بمباران دشمن ماند و نزد همسر و نوزادش در بیمارستان نرفت
تبلیغات

به گزارش رکنا، این تصاویر نشان می دهد که تعدادی از کارگران و کارکنان این مجتمع صنعتی، با وجود شدت بمباران ها و خطرات جانی فراوان، تا آخرین لحظات در محل خدمت خود باقی ماندند و مقاومت و شهامت را از نو تعریف کردند.

در میان این کارگران فداکار، «مرتضی حمید» حضور دارد؛ کارگری که در همان روز بمباران، طعم شیرین پدر شدن را چشیده بود و یک فرزند تازه متولد شده در خانه انتظار او را می کشید. تمام جهان این پدر جوان در یک قنداق کوچک خلاصه می شد، اما او ماند تا ثابت کند که برای پدر و الگوی خوبی بودن، باید ایستاد.

تصاویر دوربین مداربسته نشان می دهد که آخرین نفری که از در مجتمع خارج شد، همین کارگر پدر بوده است. او و همکارانش ثابت کردند که قهرمان ها همه جا حضور دارند؛ گاهی در لباس رزم، گاهی در لباس پرستار و گاهی در لباس کارگری.

این گزارش گرچه داستان یک روز و یک حادثه را روایت می کند، اما پیامی فراتر از زمان و مکان دارد: کارگران این مرز و بوم، سنگربانان خط مقدم جبهه اقتصادی هستند که حتی در روز تولد فرزندشان، مسئولیت خود را بر هر چیزی ترجیح می دهند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات