فیلم اعدام در ملاعام قاتل دو زن و یک مرد در گرگان + جزئیات
حوادث رکنا: عامل قتل سه نفر در کردکوی، پس از تأیید حکم قصاص در دیوان عالی کشور، سحرگاه امروز پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ در محل وقوع جنایت و در ملأعام اعدام شد.

به گزارش رکنا، صبح امروز، رئیسکل دادگستری گلستان اعلام کرد که عامل قتل سه نفر در شهرستان کردکوی در سحرگاه پنجشنبه ۳۰ مرداد به دار مجازات آویخته شد. این حکم در محل وقوع جرم و در میان مردم اجرا گردید.
جزئیات حادثه خونین سال گذشته
حیدر آسیابی، رئیسکل دادگستری گلستان، توضیح داد که این فرد در آذرماه سال گذشته با استفاده از یک اسلحه شکاری، یک زوج و یک دختر جوان از دو خانواده مختلف را به قتل رسانده بود. این اتفاق تلخ باعث بهت و اندوه در جامعه شد.
مراحل قضایی و صدور حکم قصاص
او افزود: پس از انجام تحقیقات کامل و صدور کیفرخواست در دادسرای شهرستان کردکوی، متهم در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان گلستان محاکمه شد. با درخواست اولیای دم، حکم قصاص نفس علیه وی صادر گردید.
بررسی پرونده در دیوان عالی کشور
وی ادامه داد: با اعتراض وکیل متهم به حکم صادر شده، پرونده برای بررسی به دیوان عالی کشور ارسال شد. این مرجع قضایی نیز پس از بررسیهای لازم، حکم صادره را تأیید کرد و آن را نهایی نمود.
اجرای نهایی حکم قصاص
آسیابی اظهار داشت: پس از انجام تمامی مراحل دادرسی و تأیید حکم توسط دیوان عالی کشور، حکم قصاص متهم در ساعات اولیه امروز اجرا شد و وی به سزای عمل خود رسید.
ارسال نظر