ارائه بیش از ۷۰۰ هزار خدمت توسط جمعیت هلال‌احمر در داخل خاک عراق/ آمادگی کامل در مرزهای شرقی و غربی کشور + فیلم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه بازدید از پایانه مرزی خسروی، با اشاره به گستردگی خدمات امدادی در ایام اربعین ، گفت: امسال بیش از ۷۰ هزار امدادگر در محورهای شرقی تا مرزهای غربی کشور، در حال ارائه خدمات امداد و نجات، خدمات اجتماعی و پشتیبانی سلامت به زائران هستند.

کولیوند با اشاره به حضور گسترده نیروهای امدادی در کشور عراق نیز اظهار کرد: «در داخل خاک عراق، ۸۲۰۰ نفر از پزشکان، پرستاران و امدادگران ایرانی در حال ارائه خدمات هستند. همچنین ۱۸۰۰ نفر نیروی داوطلب در قالب بیش از ۸۰۰ موکب مردمی در کنار پایگاه‌های سلامت فعال‌اند.»

وی افزود: «بیمارستان صحرایی امام علی (ع) متعلق به جمعیت هلال‌احمر در عراق مشغول خدمت‌رسانی است و علاوه بر آن، با توافقی که هفته گذشته با وزیر بهداشت عراق داشتیم، تیم‌های پزشکی ما در دیگر بیمارستان‌های این کشور نیز مستقر هستند.»

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به امکانات تجهیزاتی، گفت: «در حال حاضر، حدود ۲۰ دستگاه آمبولانس و خودروی نجات در خاک عراق مستقر شده‌اند. همچنین بالگردهای ما در مرزهای غربی آماده‌باش هستند و در صورت نیاز وارد عملیات در داخل خاک عراق خواهند شد. دو فروند هواپیمای ویژه بیمارستان هوایی نیز از سوی ستاد کل نیروهای مسلح در اختیار هلال‌احمر قرار گرفته است.»

او با تأکید بر خدمات مشترک بهداشتی با وزارت بهداشت عراق، گفت: «بیش از ۷۰۰ هزار خدمت درمانی و امدادی در داخل خاک عراق توسط نیروهای هلال‌احمر انجام شده است و خوشبختانه تاکنون هیچ بیماری واگیرداری گزارش نشده است. نظارت دقیق بر تهیه و توزیع غذا، بهداشت محیط و مدیریت بیماری‌ها به صورت مشترک با وزارت بهداشت عراق در حال انجام است.»

کولیوند افزود: «در صورت وجود بیمار یا مصدوم در خاک عراق، در صورتی که شرایط انتقال داشته باشد، بلافاصله به داخل کشور منتقل می‌شود تا ظرفیت درمانی عراق برای دیگر زائران حفظ شود. تاکنون شش حادثه ترافیکی در عراق ثبت شده که ۹۵ درصد مصدومان به کشور منتقل شده‌اند و تنها تعداد معدودی در حال بستری هستند.»

رئیس جمعیت هلال‌احمر با ابراز رضایت از وضعیت پایانه‌های مرزی، گفت: «خوشبختانه با وجود ازدحام جمعیت، روند تردد روان و بدون صف‌های طولانی است. این موضوع بیانگر هماهنگی دقیق و مدیریت منسجم همه دستگاه‌های دخیل در مرزهاست.»

او در پایان، از زائران خواست ضمن رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، در ساعات اوج گرما از تردد پرهیز کنند و در مسیر حرکت از سایه استفاده کنند تا دچار گرمازدگی نشوند. وی همچنین از همراهی مثال‌زدنی مردم قدردانی کرد و تأکید کرد: «در مسیر اربعین، هدف ما یک چیز است: خدمت.»

اخبار تاپ حوادث

وبگردی