روحيه ام برای از دست دادن شغلم تضعيف شده است

من کارمند علمی کاربردی بودم ده سال سابقه کار در آموزش دانشگاه و ۸ سال سابقه تدريس دانشگا ه دارم. بنا به دستور رییس جمهور مراکز علمی کاربردی تعطیل شدند و کارمندانش هم بیکار شدند ولی من به بانك برای کار معرفی شدم که از بهمن ۹۸ بعد از طی همه مراحل گزینش حراست باید سرکار میرفتم ولی همکارم برای اینکه بیکار مانده بود به مدیریت شعب بانک میرود و مرا تخریب میکند و ادعا میکند تعادل روحي ندارم .حالا من بیکارم همکارم سر کار است. مرا برای نقشه ذهنی به تهران فرستادند آنجا هم چون از شهرستان می آمدم خسته و پر از استرس بودم نقشه ذهنی ام خوب نشد دکتر روانشناس تایيد استخدام مرا نداد و این موضوع بعد از ۱۰ سال سابقه کار چندين سال فعالیت علمی تدریس گران برايم تمام شد و روحيه ام را تضعيف کرد.

2020-11-08 11:44:17 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۵:۱۴:۱۷ تعداد پاسخ ها 1
  • در پاسخ به سوال این مددجوی گرامی باید گفت که شرایط احراز صلاحیت روانی در اکثر مشاغل وجود دارد و تقریباً در همه جای دنیا از مشاغل ساده تا مشاغل پیچیده این اصل رعایت می شود. اما تشخیص صحت سلامت روانی یک فرد عمدتاً برعهده پزشک متخصص روانپزشکی یا کمسیون های تخصصی روانپزشکی و روانشناسی است نه به قول شما به وسیله دستگاه نقشه برداری ذهنی. اگر منظور شما از نقشه برداری ذهنی، نوار مغزی یا نقشه برداری مغزی است این دستگاه ها ابزار مناسبی برای تشخیص اختلالات روانپزشکی نیستند و نمی توان از نتایج به دست آمده از این ابزارها تشخیص قطعی روانپزشکی را برای فردی مطرح کرد. لازم است در این رابطه مجدداً پیگیری قانونی انجام دهید.

    2020-11-08 11:44:19 ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۵:۱۴:۱۹ 978

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر