پدر حق دارد فرزند خود را از ارث محروم کند؟

پدری فرزندش را از ارث محروم کرده و حتی از وی اقرارنامه نیز گرفته است که هیچ حقی بر اموال و دارایی پدر ندارد. آیا این عمل حقوقی نافذ است؟

2020-04-03 12:12:51 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۱/۱۵ ۱۵:۴۲:۵۱ تعداد پاسخ ها 1
  • ماده 837 قانون مدنی می‌گوید هیچکسی نمی‌تواند ورثه خود را از ارث محروم کند، بنابراین این پدر حتی اگر اقرارنامه از فرزندش بگیرد، این اقرارنامه نافذ و معتبر نیست و قدرت اجرایی ندارد و در هیچ دادگاهی قابل استناد نیست، اما ماده 843 قانون مدنی ما می‌گوید یک‌سوم از اموال را برای بعد از مرگ می‌توان به شخصی وصیت کرد و وصیت به بیش از یک‌سوم نیاز به رضایت و تایید ورثه دارد، بنابراین این پدر می‌تواند در خصوص یک‌سوم اموال خود تقسیم شخصی بگیرد و به هر شخصی که دوست دارد وصیت کند یا اصلا فرزندش را در این ‌یک‌سوم مدنظر نگیرد، وصیت تا یک‌سوم به نفع شخص ثالث معتبر و نافذ است و در دادگاه‌ها قابل استفاده است و نمی‌توان به آن اعتراض کرد.

    2020-04-03 12:12:52 ۱۳۹۹/۰۱/۱۵ ۱۵:۴۲:۵۲ 16

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ