پایان تلخ جست‌وجو برای دانشجوی آمریکایی در ژاپن/ جسد جوان 20 ساله در منطقه‌ای کوهستانی پیدا شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، پس از روزها جست‌وجوی گسترده، جسد «جیمز وستون هیگینبوتام» دانشجوی 20 ساله آمریکایی در منطقه‌ای کوهستانی در حومه شهر کیوتو ژاپن پیدا شد. پلیس ژاپن اعلام کرده است که تحقیقات درباره علت مرگ این دانشجو همچنان ادامه دارد.

به گزارش سی‌ان‌ان، وستون که دانشجوی دانشگاه آبرن آمریکا بود، روز 29 مه در جریان سفر خانوادگی به ژاپن، پس از جدا شدن از والدین و برادر کوچکش برای گشت‌وگذار انفرادی در شهر کیوتو ناپدید شد و از آن زمان هیچ ارتباطی با خانواده خود نداشت.

خانواده این دانشجو با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأیید خبر درگذشت او اعلام کردند: «با اندوهی عمیق تأیید می‌کنیم که جسد وستون در منطقه‌ای کوهستانی در نزدیکی کیوتو پیدا شده است. این فقدان فراتر از آن است که بتوان آن را با کلمات توصیف کرد.»

بررسی داده‌های اپلیکیشن ردیاب موقعیت مکانی نشان می‌دهد وستون پس از ترک خانواده، با قطار به نقاط مختلف شهر رفته و از چندین منطقه بازدید کرده بود. با این حال، پس از آنکه خانواده برای اطلاع از موقعیت او پیام ارسال کردند، سیگنال تلفن همراه و موقعیت مکانی وی به‌طور ناگهانی قطع شد؛ موضوعی که به گفته خانواده، با رفتار معمول او سازگار نبود.

آخرین تصاویر ثبت‌شده توسط دوربین‌های مداربسته، این دانشجوی آمریکایی را در حال قدم زدن به تنهایی در منطقه یاماشینا در کیوتو نشان می‌دهد؛ مسیری که به یک منطقه جنگلی و مسیرهای کوهستانی منتهی می‌شود. همین موضوع باعث شد پلیس ژاپن با توجه به علاقه شدید وستون به طبیعت‌گردی و کوهنوردی، دامنه عملیات جست‌وجو را به مناطق کوهستانی گسترش دهد.

عملیات امداد و جست‌وجو در روزهای ابتدایی با شرایط نامساعد جوی، بارش شدید باران و وزش بادهای شدید مواجه شد؛ شرایطی که نگرانی‌ها درباره سرنوشت این جوان آمریکایی را افزایش داد.

در ادامه، پلیس ژاپن با مشارکت بیش از ۱۰۰ مأمور، تیم‌های سگ‌های جست‌وجوگر و بالگردهای امدادی، عملیات گسترده‌ای را در مناطق جنگلی و کوهستانی اطراف کیوتو آغاز کرد. با این حال، این عملیات در پنجم ژوئن بدون دستیابی به نتیجه پایان یافت.

خانواده وستون اما جست‌وجو را متوقف نکردند و یک روز بعد با کمک داوطلبان محلی و یک گروه خصوصی امداد و نجات، مناطق بررسی‌نشده را مورد کاوش قرار دادند. در نهایت، روز ۶ ژوئن جسد این دانشجو در یکی از مناطق کوهستانی کشف شد.

خانواده هیگینبوتام ضمن قدردانی از مردم محلی، نیروهای امدادی و تمامی افرادی که در روند جست‌وجو همراه آنان بودند، اعلام کردند حمایت و همدلی گسترده مردم به آن‌ها کمک کرده تا روزهای دشوار و پراضطراب اخیر را پشت سر بگذارند.

انتشار خبر درگذشت این دانشجوی جوان بازتاب گسترده‌ای در آمریکا داشت. رئیس دانشگاه آبرن با ابراز تأسف از این حادثه، وستون را یکی از اعضای ارزشمند جامعه دانشگاهی توصیف کرد.

به گفته مادر او، وستون علاقه فراوانی به طبیعت، سفر و شناخت فرهنگ‌های مختلف داشت. وی در رشته مهندسی توسعه پایدار تحصیل می‌کرد و همواره دغدغه مسائل زیست‌محیطی را داشت. خانواده او می‌گویند رویای سفر، یادگیری و کشف جهان، بخش مهمی از زندگی این جوان ۲۰ ساله بود؛ رویایی که در سفری به ژاپن برای همیشه ناتمام ماند.

مقامات ژاپنی اعلام کرده‌اند بررسی‌های تخصصی برای مشخص شدن علت دقیق مرگ این دانشجوی آمریکایی ادامه دارد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات