سفالگری با اجساد مردگان

این مرد جوان از جسد مردگان ظروف آشپزخانه تولید می کند تا روح آن مردگان همیشه همراه خانواده بماند.«جاستین کرو» طرح خود را اینک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل کرده و در پروژه ای با نام نوریش (Nourish ) خاکسترمردگان را به ظروف آشپزخانه تبدیل می کند. او از طرف دوستان خود درخواست ها و سفارش هایی داشته است.

این مرد مکزیکی از روش عجیبی برای ماندگار کردن یاد آشنایان و دوستان درگذشته استفاده می کند. این سفالگر مکزیکی، با خاکستر مردگان و پودر استخوان اجساد آنان کاسه، بشقاب، فنجان و شمعدانی درست می کند.

«جاستین کرو» طرح خود را اینک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل کرده و در پروژه ای با نام نوریش (Nourish ) خاکستر مردگان را به ظروف آشپزخانه تبدیل می کند. او از طرف دوستان خود درخواست ها و سفارش هایی داشته است.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 420690
  • برنامه و ساعت چهار مسابقه کشتی آزاد تیم ملی ایران / امتیاز و نتایج آخرین روز کشتی آزاد قهرمانی جهان قزاقستان / حساس ترین کشتی امروز جدال محمد نخودی و حریف آمریکایی + فیلم مسابقات