داور و مربی کاراته ناجا به شهادت رسید / آخرین پیام شهید قبل از اعزام به ماموریت +عکس
رکنا: مرتضی کارچانی مامور پلیس مبارزه با مواد مخدر و از داوران و مربیان کاراته ناجا طی در درگیری با قاچاقچیان موادر مخدر در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
رئیس فدراسیون کاراته طی پیامی شهادت مرتضی کارچانی، مامور پلیس Police مبارزه با مواد مخدر Drugs و از داوران و مربیان کاراته ناجا را که در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در سیستان و بلوچستان به شهادت رسید را تبریک و تسلیت گفت و برای خانواده این عزیز سرافراز طلب صبر کرد.
در متن این پیام آمده است:
شهادت مظلومانه مرتضی کارچانی، مامور پلیس مبارزه با مواد مخدر و از داوران و مربیان کاراته ناجا، ملت شریف ایران، جامعه ورزش Sport و خانواده بزرگ کاراته را که همواره قدردان تلاش های صادقانه حافظان نظم و امنیت جامعه هستند، داغدار کرد.
شهادت این عزیزرا به ملت قدرشناس ایران، خانواده بزرگوار ایشان و همکاران ارجمند آنها در نیروی انتظامی، تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای این شهید گرانقدر علو درجات را مسئلت دارم.
به گزارش گروه جنایی رکنا، متن پیام حلالیت شهید کارچانی قبل از اعزام به منطقه عملیاتی به شرح زیر است:
سلام علیکم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما و خانواده محترمتان
اینجانب برحسب مسئولیت شغلی محوله و انجام وظیفه خدمتی توفیق پیدا کردم انشالله عازم مناطق عملیاتی شرق کشور (سیستان و بلوچستان) شوم.
از قدیم الایام رسم بود قبل از شروع سفر از دوستان و آشنایان طلب حلالیت میکردن. بنده حقیر نیز وظیفه خودم دونستم قبل از شروع سفر بابت تموم قصورات و ناملایماتی که خواسته یا ناخواسته از جانب بنده به شما وارد شده عذرخواهی و طلب حلالیت کنم و امیدوارم شما نیز این حقیر را به بزرگی خودتون ببخشید.
در این مسیر طولانی و پر فراز و نشیب همواره محتاج دعای خیرتونم امیدوارم که انشالله شما نیز بنده را از دعاهاتون محروم نکنید.
باشد تا توفیق پیدا کنیم که در مسیر شهدا گام برداریم.
التماس دعا.
ستوان دوم مرتضی کارچانی
محمد هادی مرعشی معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان ضمن تایید این خبر افزود: ستوان دوم مرتضی کارچانی رئیس پلیس Police مبارزه با مواد مخدر Drugs سیب و سوران در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر که ظهر روز دوشنبه در روستای سیب بخش مرکزی شهرستان سیب و سوران رخ داد، به شهادت رسید.
وی با بیان این که در این راستا 2 نفر از قاچاقچیان نیز به هلاکت رسیدند، گفت: ستوان دوم کارچانی بر اثر اصابت یک تیر به گردن زخمی و به بیمارستان منتقل شد که با وجود تلاش پزشکان در بیمارستان به شهادت رسید.
معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سیب و سوران از اهالی استان مرکزی است.
مراسم تشییع پیکر شهید کارچانی امروز انجام خواهد شد.
-
فیلم / ترامپ این زن ایرانی را بلاک کرد + علت به روایت تنها ایرانی بلاکش شده توسط رییس جمهور امریکا