سگ بازی مرگبار در بوشهر / حمام خون راه افتاد
رکنا: بر اثر درگیری نیمه شب گذشته 7جوان در شهر "وحدتیه"، یک نفر فوت و ۲ نفر به شدت مجروح شدند.
سردار خلیل واعظی فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت : در پی اطلاع از یک فقره درگیری در بیمارستان شهید "گنجی" شهر "برازجان" گشت پلیس Police با حضور در بیمارستان به بررسی موضوع پرداخت .
وی افزود :نیمه های شب گذشته 7 نفر جوان در یکی از خیابان های شهر وحدتیه به علت اختلاف بر سر دو قلاده" سگ" با هم درگیر که براثر ضربات چاقو 3 نفر از آنها به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل می شوند.
فرمانده انتظامی استان بوشهر تصریح کرد: یکی از مجروحین بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت کرد و ۲ نفر دیگر همچنان تحت مداوا می باشند.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه 4 نفر دیگر از عوامل درگیری نیز دستگیر که هم اکنون در اختیار پلیس می باشند به خانواده ها توصیه کرد: بر رفتار فرزندان جوان خود نظارت بیشتری داشته باشند و اجازه ندهند با خود چاقو حمل کنند.
-
فیلم / نگاهی به چیدمان خانه لوکس فاطیما بهارمست / چشم نواز و دلنشین
ارسال نظر