لحظات خوش سارق حرفه ای در زمان دزدی از خانه ها
گروه حوادث: سارق حرفه ای پس از آزادی از زندان به خاطر خوشگذرانی بعد از مصرف مواد مخدر خانه های آبادانی ها را هدف سرقت قرار می داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، چندی قبل با افزایش پرونده های سرقت Stealing خانه در آبادان تیمی از ماموران کلانتری 11 ولیعصر برای دستگیری عامل این دزدی theft ها وارد عمل شدند.
ماموران در گام نخست تحقیقات پی بردند که عامل سرقت ها با اطلاع از نبود اهالی داخل خانه اقدام به تخریب قفل درهای ورودی کرده و به سرعت نقشه سرقت هایش را به اجرا گذاشته است.
تیم تجسس کلانتری 11 ولیعصر در این شاخه از تحقیقات و با توجه به گسترده بودن دزدی با انگشت نگاری در محل سرقت موفق به شناسایی یکی از سارقان حرفه ای آبادان شدند.
در این مرحله مشخص شد که سارق جوان به تازگی از زندان Prison آزاد شده ودست به سرقت از خانه ها زده است.
همین کافی بود تا ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، متهم را در مخفیگاهش دستگیر کنند و در بازرسی از مخفیگاه وی وسایل سرقتی زیادی به دست آمد.
متهم در اعترافاتش گفت: به خاطر اعتیادم دست به سرقت می زدم و چون قبل از هر سرقت مواد مخدر Drugs مصرف می کردم اصلا یادم نمی آید در زمان دزدی چه اتفاقی افتاده و فقط می دانم حال خوبی داشتم و خوش می گذشت و به خاطر همین خوشگذرانی های زمان سرقت ، وارد خانه ها می شدم.
بنا به این گزارش، سارق حرفه ای برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران پلیس Police آگاهی آبادان قرار گرفته است.
علی رنجکش
-
فیلم صحنه حمله هولناک گاو شاخ دار به یک کودک