تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ همتعلی شکری اظهار کرد: به دنبال شکایت خانمی ۸۱ ساله مبنی بر این‌که از حساب بانکی وی مبلغ زیادی پول به مقدار ۳۸۰ میلیون ریال برداشت شده است موضوع در دستور کار کاراگاهان پلیس Police آگاهی شهرستان هرسین قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات پلیسی و استعلام به عمل آمده از بانک فرد کلاهبردار که نوه شاکی بود شناسایی و متعاقب آن دستگیر شد. این کلاهبردار در بازجویی‌ها به جرم Crime خود اعتراف و انگیزه اش را از این کار نیاز شدید مالی عنوان کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان هرسین، با اشاره به تشکیل پرونده‌ای در این خصوص، از معرفی متعهم به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی و صدور حکم مناسب خبر داد.

وی در پایان از عموم شهروندان خواست اطلاعات حساب بانکی خود را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 396012
  • فیلم/بوسه ناگهانی دختر جوان روی صورت مهدی باقربیگی بازیگر «قصه‌های مجید» در آرایشگاه زنانه

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات