به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، طی اقدامی شب گذشته افرادی ناشناس جاده قائمیه به کازرون را مسدود کردند که ساعت ۶ صبح امروز این جاده باز شده است.
به نظر می رسد افرادی که این جاده را بسته اند خواهان ایجاد شهرستان جدید کوه چنار هستند.
از اوایل سال گذشته، زمانی که طرح پیشنهادی تفکیک شهرستان کازرون و ایجاد شهرستان جدید به نام کوه چنار با ۲ بخش کوهمره و چنارشاهیجان مطرح شد، موجب اعتراضاتی در این شهرستان شد.
اگرچه تجمعات، در ۲ ماه فروردین و اردیبهشت به اوج خود رسید، اما با آرامش صورت گرفت و مردم و نیروی انتظامی و نهاد‌های امنیتی رفتار بسیار مناسبی داشته و کوچکترین درگیری و اتفاقی در این شهرستان رخ نداد، تا اینکه فراخوان تجمعی در برخی از گروه‌های تلگرامی دست به دست شد. با این فراخوان و تجمعی که چهارشنبه شب یعنی ۲۶ اردیبهشت در مقابل مقر پلیس Police صورت گرفت درگیری‌هایی رخ داد و منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان و افرادی از نیروی انتظامی شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 395863
  • فیلم خلاصه بازی خاطره انگیز بارسلونا 2-2 برزیل / دیدار تاریخی بارسلونا و برزیل در نیوکمپ

اخبار تاپ حوادث