سرنوشت عجیب پاکبان قیطریه تهران / او یک مجرم بود!
رکنا: راننده جنجالی محله قیطریه باید دوماه به عنوان پاکبان فعالیت کند.
۱۴ مهرماه گذشته، راننده یک خودرو وانت سفید رنگ با ورود به خیابانی فرعی در محله قیطریه تهران به هشت خودرو خسارت وارد کرد و قصد فرار Escape داشت که از سوی مردم در همان محل دستگیر شد.
بعد از انتشار فیلم ۳ دقیقه و ۲۵ ثانیه از لحظه فرار راننده وانت در خیابان یکطرفه و خسارت زدن او به خودروها، پرونده جنجالی شده و همه در فضای مجازی به دنبال چرایی این موضوع بودند.
برخی مدعی بودن راننده حالت عادی نداشته و برخی میگفتند او تبهکاری فراری بود که پلیس Police به دنبال او بود.
ماجرا چه بود
راننده خودرو وانت پسر جوانی است که در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت مشغول تحصیل است. این پس از دستگیری در مورد علت کارش گفت: پدرم برایم یک وانت خرید تا با کار روی آن خرج تحصیلم را دربیاورم. روز حادثه Incident در نزدیکی پل Bridge صدر با یک خودرو ۲۰۶ تصادف Crash کردم و به آن خسارت وارد شد. چون مقصر بودم از راننده خواستم سد معبر نکنیم و بعد از چهارراه بایستیم. راننده خودرو موافقت کرد و به سمت چهارراه راه افتادیم. در بین راه من که وضع مالی خوبی نداشتم فکر فرار از صحنه به ذهنم رسید. به همین خاطر اقدام به فرار کردم، اما راننده پژو به دنبال آمد.
هرجا میرفتم او به دنبالم میآمد تا اینکه با ورود به محله قیطریه توانستم از دستش فرار کنم. وقتی وارد خیابان یکطرفه شدم با خودرو گران قیمت برخورد کردم. من دیگر مالباخته بودم برای همین تصمیم به فرار داشتم که آن اتفاق رخ داد.
کسب رضایت از مالباختگان/ حکمی عجیب، اما دلنشین
پدر راننده وانت بعد از این حادثه از تمامی رانندگان با پرداخت خسارت یا صحبت توانست رضایت بگیرد، اما این فرد به علت جنبه عمومی جرم Crime مجازات شد، اما قاضی Judge پرونده به خاطر اینکه این فرد مشغول به تحصیل بود و از کارش به شدت پشیمان بود، به زندان Prison محکوم نکرده و به عنوان مجازت جایگزین حبس، راننده جنجالی به دو سال محرومیت از رانندگی و دو ماه پاکبانی در محل تصادفش در قیطریه محکوم شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
بازخوانی پرونده «خفاش شب» در رکنا/ ناگفته های یکی از هولناک ترین پرونده های جنایی ایران منتشر می شود