کشف 140تن برنج قاچاق در آبراه اروند +عکس

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ محمد علی موسیوند فرمانده پایگاه دریابانی آّبادان گفت: ماموران چند روز قبل در حال گشت زنی در آبراه اروند بودند که به یک لنج باربری ازمقصد کشور امارات مشکوک شدند و پس از توقیف اقدام به بازرسی محموله آن کردند.

وی افزود: ماموران پایگاه دریابانی در بازرسی ها موفق به کشف 140 تن برنج تاریخ مصرف گذشته کشور عربستان شدند که قاچاقچیان قصد انتقال آن به ایران داشتند.

سرهنگ موسیوند ادامه داد: دراین راستا محموله برنج قاچاق Contraband همراه لنج به دستور مقام قضایی توقیف گردیدند دراین راستا 3 قاچاقچی Smuggler نیز دستگیر و به مقام قضایی معرفی شدند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

علی رنجکش

پایان خبر / رکنا / کدخبر 348376
  • خلاصه بازی نوستالژی منچستریونایتد 4-3 رئال مادرید/ شب جادویی اولدترافورد در تقابل منچستریونایتد و رئال مادرید

اخبار تاپ حوادث