به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ محمد بوستانی در این باره اظهار داشت: از چندی قبل گزارش‌هایی مبنی بر سرقت Stealing وسایل داخل خودروهای سواری در فاصله زمانی ساعت چهار تا پنج بامداد به فوریت‌های پلیسی 110 گزارش شد.

وی افزود: برای پیگیری سریع این سرقت‌ها، طرح ویژه‌ای در دستور کار سرکلانتری هشتگانه پلیس Police مشهد قرار گرفت.

فرمانده انتظامی مشهد افزود: تیم‌های تجسس کلانتری شهید هاشمی‌نژاد در اجرای این طرح ضربتی با کنترل و مراقبت‌های نامحسوس، به راننده و سرنشین یک خودروی سواری پراید که در حال پرسه زدن بودند مظنون شدند. پلیس با بررسی مشخصات پلاک خودروی پراید دریافت این خودروی سواری سرقتی است.

سرهنگ بوستانی گفت: ماموران انتظامی زمانی که دو جوان پراید سوار قصد سرقت وسایل داخل یک خودرو سواری داشتند وارد عمل شدند اما متهمان بدون توجه به دستور ایست پلیس از خیابان عبادی به سمت صدمتری کمربندی مشهد فرار Escape کردند.

وی خاطرنشان کرد : عملیات تعقیب و گریز تا شهرک قدس و بلوار بهمن مشهد در حالی ادامه یافت که ماموران انتظامی اقدام به تیراندازی هوایی کردند.

سرهنگ بوستانی گفت: متهمان با رها ساختن خودرو در بیابان های اطراف بلوار بهمن پا به فرار گذاشتند اما نتوانستند از چنگ قانون Law بگریزند و پلیس آنها را دستگیر کرد.

فرمانده انتظامی مشهد اظهار داشت: تحقیقات از دو سارق حرفه‌ای 22 و 39 ساله که دارای 5 فقره سابقه کیفری بوده و به مواد مخدر Drugs اعتیاد دارند برای کشف سرقت‌های انجام شده توسط آنها ادامه دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 347455
  • جزئیات اولیه انفجار در شهرک شمس آباد اعلام شد

اخبار تاپ حوادث