امین باقری امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در ریگان اظهار داشت: بامداد امروز بر اثر انفجار کپسول گاز در کنار بخاری نفتی در روستای شلتوک‌آباد بخش گنبکی مادر و فرزندی جان خود را از دست دادند.

13951102000610_PhotoA
وی بیان داشت: با توجه به اینکه دهیاری این روستا به ماشین آتش‌نشانی مجهز است در کوتاه‌ترین زمان ممکن دهیار به همراه ماشین آتش‌نشانی در محل حادثه Incident حاضر شد.
فرماندار ریگان عنوان کرد: با توجه به اینکه شعله‌های آتش زیاد بود، تلاش زیادی توسط اعضای شورای اسلامی و دهیاری برای خاموش کردن آتش انجام شد.
باقری با اشاره به اینکه در این حادثه تمام وسایل منزل دچار طعمه حریق شدند، بیان داشت: سقف منزل نیز دچار خسارت شد و بی‌احتیاطی در این منزل مسکونی موجب شد که مادر و فرزند جان خود را از دست بدهند.

13960918000090_Test_PhotoH

13960918000092_Test_PhotoH
وی از شهروندان خواست، نکات ایمنی را در فصل زمستان رعایت کنند تا شاهد چنین حوادث Accidents ناگواری نباشند و افزود: قرار گرفتن بخاری نفتی در کنار کپسول گاز در این روستا موجب بروز این حادثه ناگوار شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 335157
  • فیلم از راز رستورانی شدن سیب زمینی سرخ شده

اخبار تاپ حوادث