نقشه کثیف زن فریبکار برای فوتبالیست مشهور +عکس

به گزارش رکنا، امانوئل ابوئه، بازیکن ملی‌پوش ساحل عاج که سال گذشته بعد از تجربه حضور در تیم آرسنال و گالاتاسرای از دنیای بازیگری خداحافظی کرد با انتشار یک شایعه عجیب دنیای فوتبال را در شوک فرو برد.

گفته می‌شود این بازیکن بعد از اینکه به همسر خود اعتماد کرد و به او وکالت تام الاختیار داد، با از دست دادن اموالش توسط همسرش و بعد از آن طلاق اکنون کارتن خواب شده است.

11

رسانه‌های فرانسوی نیز با اعلام این خبر اعلام کرده‌اند او با توجه به وضعیت اسف‌باری که پشت سر می‌گذارد و مشکلات مالی که گریبانگیرش شده با شکایت  صاحبخانه خود برای عدم پرداخت مبلغ اجاره مواجه شده و از سازمان‌های حمایتی درخواست کرده مانع از حضورش در زندان Prison شوند.

سایت آر تی ال ترکیه با انتشار این خبر اضافه کرده او در تشریح وضعیت خود اعلام کرده که برای اینکه از نگاه تند و عجیب مردم در این زمینه فرار Escape کند در خانه متروک و خالی خود که تنها یک تشک در آن پهن است، چراغ‌ها را خاموش کرده تا کسی متوجه حضور او نشود.

ابوئه که سابقه 65 بازی ملی را در تیم ملی ساحل عاج در کارنامه دارد، در دوران بازیگری سابقه حضور در گالاتاسرای، آرسنال، ساندرلند  داشته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 347334
  • نجات معجزه آسای کودک عراقی توسط تیم پزشکی هلال احمر مستقر در کربلا + فیلم

اخبار تاپ حوادث