فیلم / گیتی قاسمی: بابام اسیر بود وقتی آزاد شد آنقدر تغییر کرده بودکه ما نشناختیمش! /  باورش نمیشد فکر می کرد قراره ببرن و .... + عکس پدرش

گیتی قاسمی در تاریخ 16 آذرماه سال 1355 در شهر ملایر به دنیا آمد. پدرش، یکی از اسرای جنگ ایران و عراق بوده است و همچنین، یک برادر به نام همایون قاسمی دارد. بازیگر نقش کشور خانم در زیرخاکی، از سنین نوجوانی، عاشق تئاتر و بازیگری بود و تصمیم گرفت در رشته کارگردانی در دانشگاه هنرهای زیبا و تئاتر تحصیل کند.

گیتی قاسمی

جمع شدن سایه سنگین ترس

گیتی قاسمی درباره تجربه اخیر خود می‌گوید: «تو این جنگ 12 روزه، پدرم چون شهرستان بود، به من زنگ می‌زدن و می‌گفتن پاشین بیایین اینجا. پیش زمینه‌ای در آدم‌های قدیمی‌تر بود، انگار قرار است 8 سال جنگ بشود دوباره. این استرس همیشه وجود داشت.»

اسارت پدر و بازگشت شگفت‌انگیز

پدر گیتی قاسمی در دوران جنگ به جبهه رفته و چند سالی اسیر شده بود. او درباره این موضوع توضیح می‌دهد که: «وقتی پدرم برگشت، ما یک حلقه گل آماده کرده بودیم که دست خواهر بزرگم بود. اما تشخیص ندادیم که بابامون کدومه و حلقه گل رو اشتباه گردن راننده ماشین انداختیم.»

تغییرات شگفت‌انگیز پدر پس از اسارت

گیتی قاسمی ادامه می‌دهد: «پدرم وقتی رفت، 120 کیلو بود اما وقتی برگشت فقط 54 کیلو شده بود، جمجمه‌اش کامل مشخص بود و در اثر ضرباتی که به سرش وارد شده بود، از دماغش خون می‌آمد.»

منبع:ساعدنیوز 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی