صحبت های لیندا کیانی درباره جنگ : با موج انفجار وسط اتاق پرت شدیم! خدا برای ملت ایران همچین روزی رو نخواد

لیندا کیانی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه خندوانه گفت: آبادانی هستم و زمان جنگ با خانواده به تهران آمدم. کلاس اول ابتدایی روبروی مدرسه ما در تهران بمباران شد و مدتی لال شدم! حتی چند روز به خاطر دوری از این حوادث، به خانه خاله ام رفتیم، اما آنجا هم بمب زدند و دوباره با موج انفجار وسط اتاق پرت شدیم.

کیانی درباره تحصیل در رشته فلسفه گفت: همیشه یکسری سوال داشتم و کسی پاسخگوی آن‌ها نبود؛ یادم است کلاس چهارم ابتدایی بودم خواهر دوستم گفت هر جوابی در زندگی بخواهی به دست بیاوری باید فلسفه بخوانی! به همین دلیل با پشتکار بسیار فلسفه خواندم.

در بخشی از برنامه کیانی درباره مادرش گفت: تمام زندگی من مادرم است. اگر بداخلاقی می‌کنم خودش می‌داند که با تمام وجودم خیلی دوستش دارم.

  • فیلم آواز خوانی سجاد رزمجو تو دوران اوجش/ با شنیدنش قلبت ریش ریش میشه

اخبار تاپ حوادث

وبگردی