فیلم / المیرا دهقانی: بابام دندانپزشکه و خواهرم ایتالیاست / بابام نمیخواست بازیگر شم  یه اتاق توی مطبش گذاشته بود برم پیشش !

المیرا دهقانی دولت‌آبادی، بازیگری جوان که در ۵ شهریور ۱۳۷۰ چشم به جهان گشود، این روزها با درخشش در سریال لحظه گرگ و میش توجه ویژه‌ای را به خود جلب کرده است. او از خانواده‌ای ریشه‌دار می‌آید؛ مادرش اصالتاً اهل شیراز و پدرش از خانواده‌ای شناخته شده در اصفهان است. نام خانوادگی کامل او نیز المیرا دهقانی دولت‌آبادی است.

زندگی خانوادگی و ارتباط نزدیک با حرفه پدر

در بخشی از صحبت‌های خود، المیرا دهقانی از زندگی خانوادگی و ارتباطی که با پدرش داشته، سخن گفت. او توضیح داد که پدرش دندانپزشک است و برای او یک اتاق جداگانه در مطب خود اختصاص داده بود تا المیرا فرصت بیشتری برای همراهی و دیدار با او داشته باشد.

خواهر در ایتالیا، راهی متفاوت برای زندگی

از دیگر مسائل جالب مطرح شده توسط خانم دهقانی، مهاجرت خواهرش به ایتالیا برای زندگی و پیگیری مسیر متفاوتی بود که وی انتخاب کرده است. این تفاوت در مسیر زندگی باعث شده تا هر کدام از اعضای خانواده تجربیات خاص خود را داشته باشند.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی