پاکستان آموزش زبان فارسی را در مدارس این کشور اجباری می کند
تبلیغات

بلیغ الرحمان با تاکید بر لزوم گسترش همکاری علمی و دانشگاهی مراکز آموزش عالی و پژوهشی ایران، خاطرنشان کرد، تهران و اسلام آباد می توانند برنامه هایی برای تبادل دانشجو در دانشگاه ها و رشته های مختلف داشته باشند.
او اضافه کرد: پاکستان از پایان نامه ها و برنامه های پژوهشی و علمی درباره ایران حمایت می کند.
وزیر آموزش و مهارت های عالی پاکستان در گفت وگو با ایرانا همچنین تصریح کرد: تلاش می کنیم تا زبان های منطقه ای از جمله زبان فارسی را در پاکستان در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد گسترش دهیم.
این مقام پاکستانی، با تشریح اهمیت گسترش زبان فارسی با توجه به مشترکات دو کشور گفت: ایرانیان با توجه به پیشینه فرهنگی و علمی خود، از جایگاه بلندی در منطقه و جهان برخوردارند و زبان فارسی نیز گنجینه بزرگ دانش و حکمت برای همگان است.
بلیغ الرحمان اضافه کرد: اسلام آباد به دانشجویان پاکستانی برای انجام پروژه های تحقیقاتی در دانشگاه های ایران، بورس تحصیلی ارائه می دهد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی