هوش مصنوعی تسلا؛ انقلابی جدید از ایلان ماسک!

به گزارش رکنا،  شرکت تسلا اعلام کرده است که به‌زودی از قابلیت جدیدی در خودروهای برقی خود رونمایی می‌کند. این ویژگی، ورود دستیار هوشمند گراک به سیستم‌های اطلاعات‌سرگرمی خودروهایی است که به تراشه‌های قوی AMD مجهز هستند.

از میانه سال ۲۰۲۱، تسلا در خودروهای خود از سخت‌افزارهای AMD استفاده کرده است. به گفته تسلا، «گراک» همچنان در مرحله آزمایشی یا نسخه بتا قرار دارد و تاکنون هیچ فرمانی جهت عملکرد خودرو صادر نمی‌کند. همچنین دستورات صوتی موجود در سیستم، بدون هیچ تغییری عمل خواهند کرد. بنابراین کاربران تجربه‌ای مشابه با نسخه موبایلی این ابزار در داخل خودرو خواهند داشت.

چالش‌های اخیر گراک

چند روز پیش، به دلیل انتشار برخی از مطالب بحث‌برانگیز، چت‌بات گراک موقتاً غیرفعال شد. شرکت xAI که تحت مالکیت ایلان ماسک است، دلیل این مشکل را در شبکه اجتماعی ایکس اینگونه شرح داده است: «این مشکل به دلیل یک به‌روزرسانی در یکی از مسیرهای کدنویسی بالادستی سیستم گراک ایجاد شد و ارتباطی به مدل زبانی اصلی که گراک توسط آن مدیریت می‌شود، ندارد.»

این اولین باری نیست که چت‌بات گراک با این نوع رفتارها جنجال‌برانگیز می‌شود. پیش‌تر تیم xAI اعلام کرده بود که یکی از کارکنان پیشین OpenAI باعث بروز مشکلاتی شده که در نتیجه آن، گراک برخی از منابع اطلاعاتی که ایلان ماسک یا دونالد ترامپ را به نشر اطلاعات نادرست متهم می‌کردند، نادیده می‌گرفت.

دستورالعمل‌های جدید و ناخواسته

بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی xAI، تغییرات اخیر در کدنویسی سیستم گراک به طور اتفاقی موجب اضافه شدن مجموعه‌ای قدیمی از دستورالعمل‌های سیستمی به این چت‌بات شده است؛ دستوراتی که گراک را ترغیب می‌کردند تا «بسیار شفاف و بی‌پرده» باشد و «از رنجاندن افراد حساس به مسائل سیاسی اجتناب نکند.»

جالب است بدانید این دستورالعمل‌ها با دستورهایی که تنها یک روز پیش‌تر به گراک افزوده شده بودند، تفاوت داشتند و در نسخه فعلی گراک ۴ مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

  • ژیلا صادقی: یه سری آدما تلاش می‌کردن که من سوار پرواز نشم نرم کربلا منو لایق زیارت نمی‌دونستن وقتی سوار هواپیما شدم، مثل بچه‌ها زیر صندلی قایم شده بودم به امام حسین گفتم نمیذاشتن من بیاما

اخبار تاپ حوادث

وبگردی