تیم ملی فوتبال دختران زیر 15 سال در مسابقات کافا به دنبال نتیجه خوب

اظهار داشت: تیم ملی فوتبال دختران زیر 15 سال برای حضور در مسابقات کافا سه مرحله اردوی تدارکاتی را پشت سر گذاشته است. اردوی سوم ما متصل به اعزام بود.
وی افزود: در هر اردو 25 بازیکن را دعوت کردیم تا بهترین‌ها را در تیم پایه انتخاب کنیم. در اردوی سوم 20 بازیکن دعوت شد که از این تعداد 18 بازیکن برای رقابت‌های کافا به میزبانی تاجیکستان انتخاب شد.
سرمربی تیم ملی فوتبال دختران زیر 15 سال ادامه داد: در فوتبال بانوان مشکل باشگاهی داریم. به همین دلیل آماده نگاه داشتن بازیکنان در این رده سنی بسیار سخت است. با این وجود همه تلاش خود را به کار بستیم تا بهترین‌ها را انتخاب کنیم.
جهانچی یادآورشد: سعی کردیم بازیکنان تخصصی را در بخش هافبک، فوروارد و دفاع بسازیم تا در آینده‌ای نزدیک آنها را به رده‌های سنی بالاتر تزریق کنیم.
وی درباره بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در تاجیکستان گفت: در مسابقات پیش رو باید به مصاف سه تیم تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان برویم. تاجیک‌ها بازی نزدیکی به ما دارند اما نمی‌دانیم برای حضور در این مسابقات چه برنامه‌هایی داشته اند و از شرایط نهایی آنها بی اطلاع هستیم. ازبکستان و قرقیزستان نیز تیم های سختی نیستند اما هردو تیم تجربه حضور در این مسابقات را قبلا داشته‌اند.
سرمربی تیم ملی دختران اظهار داشت: زمان زیادی برای آماده سازی جهت حضور در مسابقات تاجیکستان را نداشتیم. اما در همین مدت هم به خوبی تمرین کردیم تا در تاجیکستان بازی‌های خوبی را به نمایش بگذاریم. ما در این رقابت‌ها به دنبال کسب تجربه و نتیجه باهم هستیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

  • بالا بردن جام قهرمانی لیگ نخبگان آسیا توسط فیرمینو و بازیکنان الاهلی + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی