خودکشی یک مرد به خاطر تهمت های همسرش + عکس / هند

مردی در هند پس از دعوای زناشویی تصمیم به خودکشی گرفت.

به گزارش گروه ترجمه رکنا، این مرد پس از جر و بحث شدید با همسرش وقتی از شک و تهمت های او خسته شده بود در اقدامی ناگهانی از دکل مخابراتی نزدیک خانه اش بالا رفت و تصمیم به خودکشی گرفت.

خودکشی به خاطر تهمت

همسایه ها که شاهد ماجرا بودند با تماس با اداره پلیس و امدادرسانی درخواست کمک کردند اما حضور پلیس هم در محل حادثه چاره ساز نبود و مرد بیچاره تصمیم به مرگ گرفته بود و مدام تکرار می کرد : تا زمانی که زنم پیش همه نگوید از زندگی من خواهد رفت پایین نخواهم آمد، از تهمت و شک های نابجا خسته شدم به او بگویید من را ترک کند اما خوشبختانه پس از ساعاتی درگیری بین مرد هندی و ماموران پلیس وی وقتی مطمئن شد راهی برای پایان زندگی مشترک خود با همسر شکاکش پیدا کرده پذیرفت تا از دکل پایین آمده و به اداره پلیس برای حل مشکلش برود.

گفتنی است که این اقدام مرد هندی در رسانه ها و فضای مجازی با بازتاب زیادی از سوی کاربران رو به رو گشت.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 696497
  • گوگوش از دلیل جدایی‌اش از بهروز وثوقی گفت / چرا زندگی مشترک این دو ستاره دوام نیاورد؟