دستگیری سوداگران مرگ در قوچان

به گزارش رکنا، سردار شجاع فرمانده انتظامی خراسان جنوبی، گفت: مأموران انتظامی شهرستان سربیشه با انجام اقدامات فنی و پلیسی از انتقال محموله مواد مخدر توسط سوداگران مرگ از طریق محور‌های مواصلاتی این شهرستان مطلع و بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او افزود: با طرح ریزی عملیاتی، مأموران محل تردد خودروی قاچاقچیان را شناسایی و به راننده آن دستور ایست دادند که متهمان بدون توجه به ایست پلیس متواری شدند.

کشف بیش از 136 کیلو هرویین در سربیشه

فرمانده انتظامی استان گفت: مأموران با اجرای طرح مهار، خودروی پژو پارس قاچاقچیان را متوقف و در بازرسی از آن مقدار ۱۳۶ کیلو و ۱۵۰ گرم هرویین کشف کردند.

سردار شجاع افزود: در این رابطه خودرو توقیف و ۲ متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 590012
  • فیلم/ پارسا پیروزفر: تاریخ را فاتحان روایت می‌کنند / علی شادمان و دختر جوان سریال آقازاده را ببینید