به گزارش رکنا، رئیس بیمارستان عسلویه گفت: شغل این کارگر داربست‌بند بوده و در فضای باز و گرمای عسلویه مشغول به فعالیت بوده ، از همین رو احتمال می‌رود مرگ بر اثر گرمازدگی و سپس سکته بوده است.خشایار وطن خواه از فوت یک کارگر در حین کار در عسلویه خبر داد.

رئیس بیمارستان عسلویه گفت: متوفی «موسی رضایی» کارگر پیمانکاری شرکت تکاب صنعت مهر فاز 4 و 5 پارس جنوبی بوده است که روز گذشته در حالی از پتروشیمی به همراه پزشک به بیمارستان منتقل شد که بدون علایم حیاتی بوده است.

وطن‌خواه با بیان اینکه هنوز علت قطعی مرگ مشخص نیست، عنوان کرد: شغل این کارگر داربست‌بند بوده و در فضای باز و گرمای عسلویه مشغول به فعالیت بوده ، از همین رو احتمال می‌رود مرگ بر اثر گرمازدگی و سپس سکته بوده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

  • فیلمی برای افتخار ایرانی ها در جنگ 12 روزه / روایت حملات دقیق ایران به مکان‌های حیاتی اسرائیل از زبان کارشناس برجسته آمریکایی!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی