بسته شدن کمربندی نوشهر – چالوس به علت سیلاب + تصاویر
رکنا: پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران اعلام کرد : کمربندی نوشهر-چالوس به علت سیلاب و تخریب پل موسی آباد همچنان بسته است.
سرهنگ قدمی رئیس پلیس Police راه فرماندهی انتظامی مازندران گفت : در حال حاضر مسیر جنوبی کمربندی نوشهر- چالوس به دلیل سیل و تخریب پل Bridge موسی آباد همچنان بسته است و رفت و آمد در مسیر شمالی این جاده انجام می شود.
وی افزود: در حال حاضر راه ارتباطی مسیرهای رویان به آب پری و رامسر به سلیمان آباد به علت سیلاب بسته است .
پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه جاده هراز به لاریجان به علت بارش باران لغزنده است، گفت: جاده های سوادکوه ، ساری به کیاسر ، کرج به چالوس مه گرفته است و رفت و آمد در این جاده ها به صورت روان و عادی در جریان است.
لازم به ذکر است؛ به علت تخریب پل موسی آباد ترافیک در شهر نوشهر سنگین است و استاندار مازندران برای حل این مشکل به همراه مسئولان استانی و شهرستانی در حال بازدید از این پل تخریب شده است.
![]()
-
فیلم آوازخوانی مصطفی راغب در مراسم اکبر عبدی/ وداع با سلطان کمدی ایران