حجم ویدیو: 1.09M | مدت زمان ویدیو: 00:00:16

فیلم پربازدید از سوختن یک پراید در پی اخلاق خانوادگی

 این زن زندانی به قصد خوردن چای نزدیک سماور شده بود که به یکباره پای او لغزیده و سماور بر روی او واژگون می شود.سعید کتابی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ملایر گفت: این زندانی Prisoner که حدود 50 سال سن دارد چندی پیش به علت حمل حدود چهار کیلوگرم موادمخدر دستگیر و با حکم قاضی Judge روانه زندان Prison شد.

وی اضافه کرد: این زندانی به قصد خوردن چای نزدیک سماور شده بود که به یکباره پای او لغزیده و سماور بر روی او واژگون می شود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ملایر بیان کرد: زندانی مصدوم در کمتر از 2 ساعت به بیمارستان بعثت شهر همدان منتقل و کار درمانی توسط پزشکان بر روی این فرد آغاز شد.

کتابی عنوان کرد: گزارش های دریافتی حاکی از این است که شدت سوختگی موجب عفونت در قسمت داخلی بدن به ویژه ریه های او شده و با وجود تلاش تیم پزشکی این زندانی جان باخت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 416284
  • پرونده رامک خودرو از پیش‌فروش تیوولی تا دادگاه / ۱۸۰۰ شاکی و اتهام انتقال میلیاردی اموال

اخبار تاپ حوادث