۴۸ بسته از بقایای پیکر کشته شدگان هواپیمای تهران ـ یاسوج به پایین قله منتقل شد

عزیز فیلی ظهر امروز در نشست هماهنگی ادامه عملیات جست‌وجو و انتقال پیکرهای جانباختگان سانحه هوایی تهران ـ یاسوج با بیان اینکه شرایط جوی و بارش برف در روزهای ابتدایی این سانحه عملیات جست‌وجو در دنا را سخت کرده بود، اظهار داشت: 12 استان درگیر این حادثه Incident تلخ بودند و از تمام توان برای جست‌وجوی پیکر جانباختگان استفاده شد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تاکنون حادثه‌ای مانند سقوط Fall هواپیمای تهران ـ یاسوج در کشور نداشتیم، افزود: در این سانحه تلخ تجارب خوبی به دست آمد که باید مستندسازی و نقاط قوت و ضعف آن بررسی شود.

فیلی با بیان اینکه عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان در ارتفاعات دنا در سخت‌ترین شرایط جغرافیایی صورت گرفت، گفت: این عملیات از 10 روز پیش تخصصی‌تر دنبال شد و امیدواریم هر چه سریع‌تر به اتمام برسد تا بتوانیم پایان عملیات در این منطقه را اعلام کنیم.

وی با بیان اینکه تاکنون بخش‌هایی از پیکرهای جانباختگان جمع‌‌آوری شده است، ابراز کرد: از ابتدای عملیات جست‌وجو تاکنون 48 بسته از بقایای پیکر جانباختگان به پایین قله منتقل شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 368370
  • فیلم / ۵۰۰ سال باید بگذرد تا اکبر عبدی دیگری بیاید / محمدرضا شریفی‌نیا به زبان ستایش گفت

اخبار تاپ حوادث