تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار مهدی معصوم بیگی در حاشیه عیادت از مامور مجروح شده در درگیری با افراد شرور و ارازل و اوباش منطقه گفت: در راستای تدابیر فرمانده نیروی انتظامی مبنی بر برخورد سریع و ضربتی با اراذل و اوباش و برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم طرح‌های ویژه‌ای با نام ذوالفقار طراحی و به اجرا گذاشته شد.

وی افزود: در این طرح‌ها با تلاش و زحمات شبانه روزی و مجاهدانه ماموران فرماندهی انتظامی استان اصفهان تعداد قابل توجهی از افراد شرور و قانون Law شکن دستگیر و تحویل مراجع قانونی شدند که این گونه اقدامات ضربتی باعث افزایش احساس امنیت و رضایتمندی بسیار در بین مردم استان شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این طرح‌ها تعدادی از ماموران پلیس Police استان برای مقابله با نا امن کنندگان امنیت مردم تا سرحد جان پیش رفتند، افزود: یکی از کارکنان شجاع فرماندهی انتظامی استان اصفهان در درگیری با اشرار و ارازل و اوباش منطقه دچار مجروحیت شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 345546
  • مزاحمت به پلیس پرونده عجیب در سبزوار / به پلیس علاقه داشتم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات