آتش سوزی در کارخانه کاراپلاستیک منطقه ویژه اقتصادی سیرجان

مدیر کارخانه کاراپلاستیک منطقه ویژه اقتصادی سیرجان گفت: تاسیسات یکی از سالن های این کارخانه به دلیل نامعلومی آتش گرفت که براثر تداوم این اتش سوزی سالن های تولید، تاسیسات، انبار و مواد اولیه کارخانه کاراپلاستیک سیرجان نیز به کلی در آتش سوخت. 
نصرالله ففاخردر افزود: این کارخانه با 60 نیروی انسانی ماهیانه 130 تن انواع فوم های سبک را برای سقف ساختمان تولید می کرد. 
مسئول کارگران این کارخانه نیز گفت: 2 خودرو آتش نشانی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان بعد از اطلاع از این حادثه Incident در محل حضور یافتند اما یکی از این خودرو فاقد آب و پمپ آب دیگر خودرو خراب بود. 
کارخانه کاراپلاستیک تولید کننده انواع محصولات فومی و بلوک سقفی در سال 86 در سیرچان افتتاح شد و یکی از تولیدکنندگان برتر محصولات فوم در استان کرمان است. 
شهرستان سیرجان به عنوان یک قطب معدنی و صنعتی کشور در 175کیلومتری جنوب کرمان قرار دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 339236
  • واکنش الحشد الشعبی به حملات آمریکا و عربستان به عراق