به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، مجید علیپور مدیرعامل آتش‌نشانی شهرکرد اظهار داشت: صبح امروز طی تماس با آتش‌نشانی یک مورد گازگرفتگی در شهرک منظریه شهرکرد گزارش شد.
وی با اشاره به حضور مأموران آتش‌نشانی و امدادی در محل حادثه Incident افزود: در این حادثه متأسفانه پدر ۶۰ ساله و پسر ۴۰ ساله بر اثر گازگرفتگی فوت کرده بودند.
مدیرعامل آتش‌نشانی شهرکرد بیان کرد: اجساد جان باختگان برای بررسی‌های بیشتر به مرکز پزشکی قانون Law استان منتقل شد.
علیپور با اشاره به علت حادثه خاطرنشان کرد: علت حادثه در دست بررسی است.
وی در توصیه به شهروندان تصریح کرد: با سرد شدن هوا و روشن شدن سیستم‌های گرمایشی از جمله بخاری‌های گازی خروجی دودکش‌ها و اتصالات را برای پیشگیری از چنین حوادثی حتماً چک کنید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 331894
  • فیلم خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبری شهیدانقلاب / با ترس و لرز خواندم آقا بهم گفت...!!!

اخبار تاپ حوادث