حادثه آتش سوزی در گرجستان، 22 کشته و زخمی برجای گذاشت

منابع رسمی در گرجستان شامگاه جمعه اعلام کردند در حادثه Incident آتش سوزی در هتلی در شهر ساحلی باتومی در کنار دریای سیاه، دستکم ۱۲ نفر جان باختند و ۱۰ نفر دیگر هم مصدوم شدند.
زال میکلادزه وزیر بهداشت منطقه‌ای در این باره گفت: "در حادثه آتش سوزی هتل ۲۲ طبقه‌ای «لئوگراند»، دستکم دوازده نفر در اثر استنشاق گاز منوکسید کربن جان باختند و ده نفر دیگر هم مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند. 
وزارت کشور منطقه‌ای نیز در بیانیه‌ای گفت: "دوازده دستگاه خودروی ویژه اطفای حریق و حدود یکصد مامور آتش نشانی برای مهار این آتش سوزی تلاش کردند. با اینکه آتش کاملا خاموش شده، ولی شدت دود، کار تخلیه مسافران از هتل را دشوار ساخته است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 330936
  • فیلم / عاشقانه‌ای از نیکی کریمی با شعری از فروغ فرخزاد، صدایی که روح را مهمان ابرها می‌کند / در اتاقی که به اندازهء یک تنهاییست دل من به اندازهء یک عشقست

اخبار تاپ حوادث