قتل پسر نوجوان با ضربات چاقوی پسر 16 ساله در شیراز + جزییات

به گزارش رکنا، سرهنگ فرج شجاعی فرمانده انتظامی شیراز در تشریح این خبر بیان کرد: شب گذشته در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد درگیری منجر به قتل بین دو نوجوان در اطراف مجتمع خلیج فارس شیراز، بلافاصله ماموران انتظامی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران مشخص شد 2 جوان 16 ساله به دلیل اختلافات شخصی با یکدیگر درگیر که یکی از آنان با ضربات چاقو جوان دیگر را به شدت مجروح کرده است.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه مضروب به بیمارستان اعزام اما متاسفانه به دلیل شدت جراحات وارده فوت می‌کند، گفت: در همان لحظات اولیه قاتل دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

  • فیلم/ سکانس خنده دار؛ استایل شلخته و فوق خنده دار حامد آهنگی به سلیقه الیکا عبدالرزاقی حماسه آفرید/ فقط ببینید و غش کنید

اخبار تاپ حوادث

وبگردی