باند سارقان منزل به دام پلیس افتادند

به گزارش رکنا، سردار جلیل موقوفه‌ای، فرمانده انتظامی استان سمنان اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل از طریق بالکن و پنجره در شهرستان سمنان، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی وارد عمل شدند و دستگیری سارق یا سارقان را در اولویت کار خود قرار دادند.

وی به شناسایی هویت سارقان در نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه مأموران اشاره و بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با به‌کارگیری و استفاده از تجهیزات هوشمند پلیسی، به این نتیجه رسیدند که سارقان از استان‌های غربی کشور وارد شهرستان سمنان شده و پس از سرقت متواری شدند.

فرمانده انتظامی استان سمنان با اشاره به انجام سرقت‌های مشابه توسط اعضای این باند در یکی از استان‌های هم‌جوار، ادامه داد: با همت کارآگاهان پلیس آگاهی، ۲ نفر از اعضای این باند دستگیر و برای ادامه تحقیقات به استان سمنان منتقل شدند.

موقوفه‌ای از اعتراف متهمان به پنج فقره سرقت منزل در سمنان خبر داد و گفت: متلاشی کردن باندهای سرقت و کوتاه شدن دست سارقان از چپاول و غارت اموال مردم، از وظایف ذاتی پلیس است که اجرای دقیق آن، احساس امنیت و رضایت شهروندان را در پی خواهد داشت.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 949175
  • فیلم / رحیم در اولین روز ازدواج، محبوبه را تنها گذاشت و از خانه زد بیرون؛ زندگی مشترکشان حتی یک روز هم زیر یک سقف نگذشت!