سرنوشت غم انگیز دخترجوان در خانه عمویش + عکس
رکنا: مردی که دختر جوان برادرش را طی سالها بهعنوان برده مورد اذیت قرار داده و سرانجام او را به قتل رسانده بود، در جلسه دادگاه قتل را رد کرد و حمله به دختر جوان را دفاع از خود خواند.
![]()
![]()
به گزارش پلیس Police شهر «دورست»، قربانی جنایت Crime که دختر جوانی به نام «هایلی» بود 10 روز پس از اصابت ضربههای مرگبار عموی معتادش، بهدلیل خونریزی مغزی دربیمارستان جان باخت.
دختر 25 ساله که در 6 سالگی بهدلیل زندانی Prisoner شدن پدرخلافکارش و اعتیاد مادرش به الکل به یتیمخانه فرستاده شده بود در 16 سالگی فرار Escape کرده و به خانه عموی 58 سالهاش «کریستوفر وال» پناه برده بود. اما دخترنگون بخت بهدلیل مشکلات شدید روحی و اذیت توسط عمویش به مواد مخدر Drugs معتاد Addicted شد، تا اینکه پس از تحمل چند سال اذیت وحشیانه سرانجام به دست عموی شیطان Evil صفتش کشته شد.
گرچه این مرد پس از اعلام مرگ دختر جوان در خانهاش بازداشت شد اما در جلسه دادگاه توانست هیأت منصفه را متقاعد کند که به خاطر دفاع از جانش به برادرزادهاش حمله کرده است. اما با این حال پرونده برای بررسی آزار مقتول مورد بررسی قرار گرفته که تاکنون متهم در این باره هیچ اظهارنظر و اعترافی نداشته است.
تحقیقات تخصصی پلیس دراین باره همچنان ادامه دارد.
ارسال نظر