راز قتل زن 26 ساله در باغ ژاله سنندج فاش شد
حوادث رکنا: رئیس پلیس آگاهی کردستان از دستگیری عاملان قتل زن ۲۶ ساله در محله باغ ژاله سنندج خبر داد؛ بررسیهای پلیسی نشان داد همسر مقتول به دلیل اختلافات خانوادگی، فردی را برای قتل همسرش اجیر کرده بود.
به گزارش رکنا، سرهنگ شهرام عبدی، رئیس پلیس آگاهی کردستان، در تشریح این پرونده اظهار کرد: در پی وقوع قتل یک زن ۲۶ ساله در محله باغ ژاله شهر سنندج که بر اثر اصابت ضربات چاقو جان خود را از دست داده بود، تحقیقات برای شناسایی عامل یا عاملان این جنایت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات تخصصی و اطلاعاتی و با هماهنگی مقام قضایی، سرنخهایی از دست داشتن همسر مقتول در این جنایت به دست آوردند.
رئیس پلیس آگاهی کردستان ادامه داد: ماموران در عملیاتی ضربتی موفق شدند همسر مقتول و فرد دیگری را که در اجرای نقشه قتل نقش داشت، دستگیر کنند.
سرهنگ عبدی با اشاره به اعتراف متهمان در جریان تحقیقات گفت: بررسیهای انجامشده نشان داد همسر مقتول به دنبال اختلافات خانوادگی، فردی را در ازای دریافت وجه نقد اجیر کرده بود تا همسرش را به قتل برساند.
به گفته وی، متهمان پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی قضایی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.
-
فیلم / علی دایی و فریبا نادری در نمایشگاه ماشین بازها دیده شدند
ارسال نظر