قتل زن تهرانی در اوج فقر شوهرش بخاطر قسط 3 میلیونی موبایل 20 میلیون تومانی / در شب قتل چه گذشت ؟!

به گزارش رکنا، این جنایت سال گذشته و در روز 21 اردیبهشت رخ داد. آن روز مردی به یکی از کلانتری‌های تهران مراجعه کرد و در اظهاراتی هولناک به مأموران گفت که همسرش را به قتل رسانده است. پس از این اعتراف، مأموران راهی خانه این مرد شدند و در قسمت نشیمن خانه با جسد زن 37 ساله مواجه شدند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد این زن در حالی که سه فرزندش در خانه خواب بودند، بر اثر خفگی جان باخته است.

با دستگیری متهم، سه فرزند این زوج برای نگهداری به سازمان بهزیستی تحویل داده شدند. مرد جوان نیز در جریان بازجویی‌ها به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت از کاری که انجام داده به‌شدت پشیمان است.

دعوا بر سر خرید گوشی 20 میلیونی

متهم در توضیح ماجرا گفت: آن شب از سر کار به خانه برگشتم. سه فرزندم شامشان را خوردند و خوابیدند. همسرم به من گفت که فردا باید سه میلیون تومان قسط گوشی موبایلش را پرداخت کنم. از شنیدن این حرف شوکه شدم و پرسیدم مگر گوشی خریده‌ای؟

او در ادامه گفت: همسرم خندید و گفت یک گوشی 20 میلیون تومانی را به صورت قسطی خریده و باید ماهانه سه میلیون تومان قسط آن را پرداخت کند. وقتی این حرف را شنیدم، عصبانی شدم و از کوره در رفتم. به او گفتم ما سه فرزند داریم و شرایط مالی‌مان اصلاً خوب نیست، ضمن اینکه گوشی قبلی‌اش هم سالم و قابل استفاده بود.

متهم ادامه داد: وقتی این حرف‌ها را با عصبانیت به همسرم گفتم، او هم با لحن تندی جوابم را داد و همین موضوع باعث شد بین ما درگیری و مشاجره شکل بگیرد. اصلاً متوجه نشدم چطور دستانم را روی دهان او گذاشتم و باعث مرگش شدم.

اعتراف مرد همسرکش پس از قتل

این مرد که به عنوان نیروی خدماتی در یک شرکت کار می‌کرد، پس از قتل همسرش گفت: وقتی دیدم دیگر نفس نمی‌کشد، وحشت کردم. همان لحظه پشیمان شده بودم و تصمیم گرفتم خودم را به پلیس معرفی کنم.

پس از تکمیل تحقیقات، متهم روانه زندان شد. در ادامه، پدر و مادر مقتول به عنوان اولیای دم درخواست قصاص دامادشان را مطرح کردند.

از سوی دیگر، سه فرزند مقتول که در زمان وقوع جنایت صغیر بودند، هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند. به همین دلیل دادستان تهران از طرف آنها درخواست دریافت دیه را مطرح کرد.

در نهایت با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شده و قرار است مرد همسرکش به‌زودی پای میز محاکمه برود تا قضات درباره سرنوشت او تصمیم‌گیری کنند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1247472
  • نگاهی به استایل لحظه ورود ریما رامین فر و لاله مرزبان به فستیوال فیلم ونیز / با اصالت و با وقار مثل زنان اصیل ایرانی