اختصاصی رکنا؛
مچ گیری زن تهرانی از شوهرش با نصب دوربین مخفی در خانه / وقتی سفر بودم شوهرم زنان زیادی را میهمان خانه کرده بود
حوادث رکنا: زن جوانی که به رفتارهای شوهرش مشکوک شده بود، با نصب دوربین مداربسته در خانه هنگام سفر به شهرستان، متوجه حضور چند زن در منزل و ارتباط همسرش با آنها شد و با مراجعه به پلیس از شوهرش شکایت کرد؛ مرد جوان با دستور قضایی بازداشت شد.
چندی قبل زن جوانی با مراجعه به یکی از کلانتریهای تهران، از شوهرش به اتهام برقراری رابطه نامشروع با چند زن شکایت کرد؛ این زن مدعی شد پس از مشکوک شدن به رفتارهای همسرش، هنگام سفر به شهرستان در خانه دوربین مداربسته نصب کرده و پس از بازگشت با تصاویر حضور چند زن در خانه مواجه شده است.
زن جوان پس از حضور در کلانتری و طرح شکایت گفت: «چند ماه بود که به رفتارهای همسرم مشکوک شده بودم. به همین دلیل وقتی برای دیدن خانوادهام به شهرستان رفتم، در خانه دوربین مداربسته نصب کردم.»
وی ادامه داد: «بعد از بازگشت متوجه شدم همسرم در نبود من چند زن را به خانه آورده و با آنها ارتباط داشته است. به همین دلیل از او شکایت دارم.»
پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در کلانتری، موضوع برای رسیدگی قضایی به دادگاه کیفری تهران ارجاع شد و با دستور مقام قضایی، مرد جوان برای تحقیقات احضار شد..
در حال حاضر تحقیقات قضایی درباره این پرونده ادامه دارد و متهم برای انجام تحقیقات در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.
-
فیلم تلخ برپایی جشن تولد مجلل نسرین مقانلو برای پسرش ارشیا بر سر سنگ مزارش!
ارسال نظر