از زبان من؛ شهرام: تنهایی مرا به ازدواج موقت کشاند / همسرم تمام وقتش را با دوستانش می‌گذراند،   + نظر کارشناس مریم فتاح‌زاده
تبلیغات

به گزارش رکنا،من شهرام هستم، ۴۲ ساله. ۱۸ سال از زندگی مشترکم می‌گذرد و یک فرزند دارم. چند سالی بود که مینا دیگر آن مینای همیشگی نبود. بیشتر وقتش را با دوستانش سپری می‌کرد و گفت‌وگوهای ما روزبه‌روز کمتر می‌شد. احساس تنهایی می‌کردم و نمی‌دانستم چگونه باید این فاصله عاطفی را جبران کنم تا اینکه به فضای مجازی پناه بردم و با زنی به نام سهیلا آشنا شدم، اما این آشنایی سرانجام زندگی‌ام را وارد بحران کرد و حالا همسرم از همه چیز باخبر شده است.

مدت‌ها بود که رابطه من و همسرم سرد شده بود و دیگر مانند گذشته با یکدیگر گفت‌وگو نمی‌کردیم. همسرم بیشتر وقت خود را با دوستانش می‌گذراند و من نیز به تدریج به فضای مجازی روی آوردم.

در این فضا با زنی آشنا شدم و ابتدا ارتباط ما در حد گفت‌وگو و درد دل بود، اما به مرور این رابطه جدی‌تر شد و بدون اطلاع همسرم، با او ازدواج موقت کردم. چند روزی است که همسرم از این موضوع مطلع شده و اکنون دیگر نمی‌تواند این شرایط را تحمل کند و زندگی مشترک ما با بحران جدی مواجه شده است.

نظر کارشناس

مریم فتاح‌زاده، مشاور خانواده، در این باره می‌گوید: «بررسی‌ها نشان می‌دهد این زوج از سال‌ها قبل دچار سردی عاطفی شده بودند و نیازها و خواسته‌هایشان به‌درستی بیان یا پیگیری نمی‌شد. فاصله عاطفی و کاهش زمان مشترک میان زوجین می‌تواند نیازهای روانی و عاطفی آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.

به گفته این مشاور، ناتوانی در گفت‌وگو و مدیریت هیجان، یکی از عوامل مهم در شکل‌گیری رفتارهای آسیب‌زا در روابط زناشویی است. در چنین شرایطی، دور شدن زوجین از یکدیگر و نبود مهارت‌های ارتباطی مناسب می‌تواند زمینه‌ساز بی‌اعتمادی و بروز بحران‌های خانوادگی شود.»

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1227034
  • چراغ سبز وزارت صمت به افزایش قیمت خودرو / شیوه قیمت‌گذاری خودرو به نام مردم ، به کام خودروسازان!

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات