363 هزار تخلف حادثه‌ساز در تهران ثبت شد / موتورسواران و موبایل در صدر تخلفات
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با اعلام تازه‌ترین آمار از سه تخلف حادثه‌ساز در پایتخت اظهار کرد: از ابتدای سال 1405 تاکنون بیش از 363 هزار فقره اعمال قانون در ارتباط با سه تخلف اصلی رانندگی در تهران ثبت شده است.

وی افزود: در این مدت بیش از 150 هزار راکب موتورسیکلت به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی، بیش از 89 هزار راننده به علت استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و بیش از 124 هزار راننده متخلف نیز به دلیل نبستن کمربند ایمنی اعمال قانون شده‌اند.

سرهنگ کشیر با اشاره به اینکه این سه تخلف از مهم‌ترین عوامل بروز تصادفات منجر به جرح و فوت در معابر شهری هستند، گفت: متأسفانه با وجود هشدارهای مکرر پلیس و اجرای طرح‌های آموزشی، همچنان بخشی از رانندگان و راکبان نسبت به رعایت این الزامات ایمنی بی‌توجه هستند.

وی ادامه داد: استفاده از تلفن همراه یا هرگونه وسیله ارتباطی در حین رانندگی، به‌ویژه در سرعت‌های بالای 60 کیلومتر بر ساعت، علاوه بر جریمه، برای رانندگان خودروهای شخصی 3 نمره منفی و برای رانندگان خودروهای عمومی 5 نمره منفی به همراه دارد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: تخلفاتی مانند نبستن کمربند ایمنی و عدم استفاده از کلاه ایمنی هرچند نمره منفی ندارند، اما از نظر ایمنی بسیار حائز اهمیت بوده و مشمول جریمه قانونی هستند.

سرهنگ کشیر خاطرنشان کرد: این تخلفات از طریق دوربین‌های ثبت تخلف و همچنین گشت‌های محسوس و نامحسوس پلیس ثبت و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی در پایان خطاب به رانندگان و راکبان گفت: هر لحظه بی‌توجهی پشت فرمان می‌تواند به حادثه‌ای جبران‌ناپذیر منجر شود؛ موتورسواران حتماً از کلاه ایمنی استاندارد استفاده کنند، رانندگان و سرنشینان کمربند ایمنی خود را پیش از حرکت ببندند و از استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی جداً خودداری کنند

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات