اختصاصی رکنا؛
مرگ مشکوک پدرزن ساعتی پس از درگیری با دامادش در خانیآباد
رکنا؛ با وقوع مرگ مشکوک مرد سالخورده ای در جنوب تهران، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار رکنا، 6 بعد از ظهر امروز مرگ مشکوک مرد سالخوردهای در یک ساختمان 7 طبقهای در شهرک شریعتی محله خانیآباد نو به مرکز فوریتهای پلیسی110، گزارش داده شد.
با اعلام این خبر، موضوع به دستور بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران در دستور کار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ و تیم تشخیص هویت قرار گرفت. مأموران پس از حضور در محل حادثه، جسد مرد سالخوردهای را مشاهده کردند که به دلایل نامشخص جان خود را از دست داده بود.
بررسیهای اولیه نشان داد، متوفی ساعاتی پیش از مرگ با داماد خود درگیر شده است. تحقیقات حکایت از آن داشت که داماد سابقهدار با همسرش، که دختر متوفی بود، بر سر اختلافات خانوادگی و ملکی دچار تنش شده بودند و همین موضوع زمینهساز درگیری که روز حادثه متوفی با اسپری اشک فلفل آور هدف ضرب و شتم قرار گرفته است.
دختر متوفی در تحقیقات اولیه به کارآگاهان گفت: «مدتی بود با همسرم اختلافات خانوادگی داشتیم. او خانهای را که متعلق به من بود در اختیار گرفته بود و من نیز از وی شکایت کرده بودم. روز حادثه با من تماس گرفت و گفت برای تحویل کلید خانه و تنظیم صورتجلسه به خانی آباد بروم تا پرونده خاتمه پیدا کند. من به همراه پدرم به آنجا رفتم. پس از حضور همسرم، میان ما مشاجره لفظی شکل گرفت و در جریان درگیری، او پدرم را هل داد. پس از پایان ماجرا ساعتی بعد حال پدرم بد شد.
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان دریافتند هیچگونه آثار جراحت یا صدمات ظاهری روی بدن متوفی وجود ندارد و احتمال میرود وی بر اثر شوک ناشی از درگیری یا عوامل دیگری جان خود را از دست داده باشد. همچنین مشخص شد داماد خانواده پس از وقوع این حادثه، به دلیل ترس از تبعات ماجرا، محل را ترک کرده و متواری شده است.
به این ترتیب، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی بررسیهای خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.
بنابر این گزارش، با دستور بازپرس کشیک قتل، جسد متوفی برای انجام معاینات تخصصی و تعیین علت تامه فوت به پزشکی قانونی کهریزک منتقل شد و تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد.
-
سخنگوی دولت: امنیت امروز کشور مرهون ایستادگی نیروهای حافظ امنیت است