دستگیری قاتل 21 ساله در کمتر از یک ساعت در لنگرود
تبلیغات

به گزاش رکنا، سرهنگ ارسلان صبح‌زاهدی، فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود، از وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در حوزه استحفاظی کلانتری 11 این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در پی اعلام این حادثه، مأموران انتظامی بلافاصله در محل حاضر شده و رسیدگی به موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه مشخص شد 2 جوان 21 و 20 ساله به دلیل اختلافات شخصی با یکدیگر درگیر شده‌اند، افزود: در جریان این نزاع، جوان ۲۱ ساله با وارد کردن ضربه چاقو، طرف مقابل را به‌شدت مجروح کرد که مصدوم به‌رغم انتقال و اقدامات انجام‌شده، بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود تصریح کرد: با اقدامات پلیسی و تلاش بی‌وقفه مأموران کلانتری ۱۱، متهم کمتر از یک ساعت پس از ارتکاب جرم شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ صبح‌زاهدی در پایان با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضائی، تأکید کرد: پلیس با هرگونه رفتار خشونت‌آمیز و اقداماتی که موجب برهم زدن نظم و امنیت عمومی شود، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات