پایان فرار شبانه سارق پست برق با کشف اموال مسروقه
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ رسول بهرامی در تشریح این خبر بیان داشت : در ساعات نخست بامداد طبق گزارشات مردمی مبنی بر شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی  اداره پست  ، ماموران کلانتری 110شهدا به سرعت در محل حاضر شدند و پس از مشاهده قطع برق در خیابان ذکرشده ، با بررسی محل و مشاهده باز بودن درب پشتی پست برق ، فردی را داخل آن مشاهده می کنند که متهم پس از برخورد با ماموران به سرعت فرار کرده که در تعقیب و گریزی کوتاه متهم زمینگیر و دستگیر شد.

این مقام  انتظامی اضافه کرد: در بررسی های اولیه از متهم لوازمی از قبیل چندین آچار و کابل در داخل کیسه کشف شد که متهم برای بررسی های بیشتر روانه کلانتری شد. 

سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: در بررسی های تکمیلی از متهم ، 2 گوشی سرقتی و همچنین ابزارآلات سرقت کشف و ضبط شد و همچنین متهم به سرقت یک دستگاه موتورسیکلت نیز اعتراف کرد که در این خصوص پرونده تشکیل شده و برای شناسایی شکات این متهم اقدامات لازم صورت گرفته است.

سرهنگ بهرامی به شهروندان توصیه کرد : شهروندان محترم در صورت بروز هرگونه سرقت های این چنینی مراتب را سریعا به مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات