حمله خشونت‌آمیز اراذل و اوباش در اهر / پیرمرد قربانی شد
تبلیغات

به گزارش رکنا، حمله اراذل و اوباش به یک زوج سالمند اهری در روز شنبه ۱۷ آبان باعث حادثه‌ای دلخراش شد. در این خصوص دادستان عمومی و انقلاب اهر، علی فاضلی، در گفت‌وگویی با خبرنگاران از آغاز اقدامات قضائی و انتظامی برای دستگیری عاملان این رویداد خبر داد.

جان باختن پیرمرد به دلیل شدت جراحات

علی فاضلی توضیح داد که در این حادثه دلخراش، یکی از آسیب‌دیدگان ساعاتی پس از درگیری و بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد. او افزود: جسد فرد فوت شده جهت بررسی‌های تخصصی و تعیین دقیق علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شده است.

اختلافات ملکی علت اصلی درگیری

طبق اظهارات فاضلی، بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که دلیل این نزاع، اختلافات ملکی میان مهاجمان و این زوج سالمند بوده است. وی تاکید کرد که پیگیری‌های لازم برای شناسایی و دستگیری عاملان این حمله ادامه دارد و پرونده با حساسیت در دستور کار دادستانی شهرستان اهر قرار گرفته است.

اقدامات ویژه برای تعقیب مهاجمان

به گفته دادستان اهر، دستوراتی برای جلب به دادرسی تمامی افرادی که در این فیلم ثبت شده‌اند، صادر شده است. همچنین تا کنون چهار نفر به اتهام همکاری در فراری دادن متهمان اصلی بازداشت شده‌اند. فاضلی تاکید کرد که تلاش‌ها برای شناسایی سایر عوامل دخیل در این حادثه همچنان با جدیت ادامه دارد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی