سقوط مرگبار دختر جوان از بالکن / راز هولناک لانه شیطانی در توس ۴۱ فاش شد!

به گزارش رکنا، صبح روز شنبه (چهاردهم تیرماه)، جیغ وحشتناک دختری در خیابان توس ۴۱ مشهد، ساکنان محل را با هراس از خانه‌ها بیرون کشید. آن‌ها با صحنه‌ای دلخراش روبه‌رو شدند؛ سقوط دختری ۲۰ ساله از بالکن طبقه چهارم یک ساختمان مسکونی، که جان خود را به طرز فجیعی از دست داده بود.

دقایقی بعد، نیروهای امدادی با تماس اهالی از طریق سامانه ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند. پیکر خون‌آلود دختر جوان که به نام «سیتا» شناخته می‌شد، به بیمارستان رضوی منتقل شد، اما بررسی‌ها نشان داد که او فاقد علائم حیاتی است.

با اعلام این حادثه دلخراش به قاضی ویژه قتل عمد مشهد، دکتر صادق صفری بلافاصله دستوراتی برای حفظ صحنه و مراقبت از افراد مظنون صادر کرد و شخصاً نیز در صحنه حضور یافت. بررسی‌های ابتدایی نشان دادند دختری دیگر نیز در بالکن همان طبقه دیده شده که آویزان بود اما سقوط نکرده و توسط افرادی از داخل واحد بالا کشیده شده است.

قاضی صفری در ادامه به تحقیق از دختر نوزده‌ساله‌ای به نام «ف.ف» پرداخت که در صحنه حاضر بود. او پرده از ماجرایی تکان‌دهنده برداشت و گفت که چهار پسر جوان آن‌ها را به بهانه‌ای به این خانه کشانده بودند و قصد آزار و اذیت داشتند.

«ف.ف» گفت: «سیتا با پسری به نام صدرا در پارک معراج آشنا شده بود. روز حادثه، ساعت ۶ صبح، به همراه صدرا و نیما به خانه آن‌ها رفتیم. داخل منزل، نیما قصد تعرض به من را داشت و وقتی مقاومت کردم، او با تماس تلفنی، دو نفر دیگر از دوستانش را نیز دعوت کرد.»

به گفته او، پسرها پس از بستن در، تلفن‌هایشان را گرفته و با تهدید گفتند که تا تسلیم نشوند، آن‌ها را در خانه نگه خواهند داشت. دختر جوان ادامه داد: «از شدت ترس و استیصال تصمیم گرفتیم از بالکن فرار کنیم. هردو از تراس آویزان شدیم اما سیتا نتوانست تاب بیاورد و سقوط کرد.»

«ف.ف» همچنین روایت کرد که سیتا پیش از این اقدام، از شدت ناامیدی سعی کرده بود با شکستن شیشه آشپزخانه رگ دستش را بزند که توسط پسرها مهار شده بود.

او همچنین گفت که حدود یک ماه قبل از شهرستان به مشهد آمده و در خانه سیتا سکونت داشته و خانواده‌اش از حضور او برای یافتن کار در مشهد مطلع بودند.

پرونده این حادثه اکنون تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و تحقیقات برای روشن‌شدن ابعاد کامل ماجرا توسط مقامات قضایی و انتظامی در حال انجام است.

نویسنده: سید خلیل سجادپور

 

  • آواز باشکوه،؛ داورا اومدن علی طولابی رو چالش بکشن یه آهنگ سخت خواستن جوری خوند قفل شدن

اخبار تاپ حوادث

وبگردی