اطلاعیه رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص وضعیت ترافیکی و الزامات سفرهای برون‌شهری/نقص فنی برخی خودروها عامل اصلی تاخیر در ترافیک شمال.

به گزارش رکنا، در این میان، آزادراه تهران-شمال با اتخاذ تدابیر ویژه به‌صورت یک‌طرفه هدایت می‌شود تا جریان عبور و مرور مدیریت شود. سایر محورها از جمله آزادراه تهران-قم در وضعیت ترافیکی روان قرار داشته و هیچ‌گونه گره ترافیکی یا اختلال در این مسیرها گزارش نشده است. 

همچنین، محور هراز در برخی مقاطع با ترافیک نیمه‌سنگین همراه است، اما در مجموع وضعیت تردد در اکثر محورهای مواصلاتی کشور عادی و روان ارزیابی شده است.

علل بروز تراکم ترافیکی شب گذشته

سردار حسینی ضمن تحلیل عوامل ایجاد تراکم ترافیکی در شب گذشته افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد بی‌توجهی تعدادی از رانندگان به الزامات فنی از مهم‌ترین علل توقف‌های مکرر و انسدادهای مقطعی در مسیرهای پرتردد بوده است. 

با وجود هشدارها و اطلاع‌رسانی‌های مکرر پلیس راهور، برخی رانندگان با وسایل نقلیه دارای نقص فنی وارد محورها شده‌اند که این امر به‌ویژه در مسیرهای پرترافیک شمالی، منجر به ایجاد گره‌های ترافیکی و تأخیرهای طولانی شد.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد:استفاده از خودروهای معیوب، از جمله نقص در سیستم خنک‌کننده یا موتور، موجب توقف‌های غیرمجاز در طول مسیر شده و عملیات امدادرسانی و بازگشایی مسیرها را برای تیم‌های عملیاتی پلیس راهور با چالش مواجه ساخته است. 

نیروهای پلیس راهور به صورت 24 ساعته با آمادگی کامل در سطح محورهای کشور مستقر بوده و اقدامات لازم از جمله امدادرسانی و رفع گره‌های ترافیکی را با جدیت پیگیری کرده‌اند.

توصیه‌های ایمنی و الزامات قانونی برای سفرهای جاده‌ای

سردار حسینی با تاکید بر رعایت اصول ایمنی و پیشگیری از وقوع حوادث و انسدادهای احتمالی، اظهار داشت:رانندگان ملزم هستند پیش از ورود به محورها، از سلامت فنی خودرو، عملکرد صحیح سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و تأمین سوخت کافی اطمینان حاصل کنند. عدم رعایت این الزامات می‌تواند منجر به توقف‌های غیرضروری، افزایش خطرات جاده‌ای و ایجاد اختلال در جریان ترافیک شود.

این مقام ارشد انتظامی در پایان با اشاره به حضور گسترده و شبانه‌روزی نیروهای پلیس در محورهای مواصلاتی خاطرنشان کرد:پلیس راهور با تمام توان عملیاتی و با بهره‌گیری از ظرفیت تیم‌های گشتی، امدادی و نظارتی، بر مدیریت ترافیک نظارت دارد. 

از رانندگان درخواست می‌شود ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، همکاری لازم را با مأموران پلیس داشته و از انجام هرگونه اقدام که می‌تواند منجر به بروز خطر یا اختلال در عبور و مرور شود، خودداری کنند.

  • آریا عظیمی نژاد: من رفتم دکتر و گفت 10 سال دیگه ناشنوا میشم و این اتفاق افتاد و 10 سال کَر مطلق بودم/ رامبد جوان باور نمی‌کرد+ویدیو

اخبار تاپ حوادث

وبگردی