طلاعیه سازمان پزشکی قانونی درباره پرونده فوت الهه حسین‌نژاد / تکذیب شایعات
تبلیغات
به گزارش رکنا،  بر اساس تحقیقات اولیه قضایی، انگیزه متهم سرقت تلفن همراه بوده و معاینات تخصصی برای تعیین علت تامه فوت همچنان در حال انجام است.
همچنین روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی ضمن تکذیب شایعات منتشر شده در فضای مجازی، اعلام کرد که نتایج نهایی آزمایشات تخصصی پس از تکمیل بررسی‌ها به مقام قضایی ارائه خواهد شد و هرگونه ادعای غیررسمی فاقد اعتبار است.
مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد که با انتشار خبر دستگیری متهم قتل مرحومه الهه حسین نژاد و کشف پیکر وی در بیابان‌های اطراف تهران، مقام قضائی و پلیس آگاهی در خبری رسمی و پس از تحقیقات اولیه از متهم پرونده، علت اقدام به کشتن مرحومه از سوی متهم را سرقت گوشی تلفن همراه مرحومه اعلام کردند.

با وجود انجام تحقیقات اولیه و اعتراف صریح متهم مبنی بر قصد سرقت از مرحومه، برخی جریان‌های خبری معاند با انتشار گسترده خبر تعرض به قربانی پرونده سعی بر انحراف افکار عمومی دارند. در ادعای کذب منتشر شده از سوی جریان‌ های رسانه‌ای معاند به نقل از سازمان پزشکی قانونی کشور عنوان شده وی مورد تعرض قرار گرفته و کشته شده است.

روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن رد ادعای صورت گرفته در این‌ مورد می‌گوید: سازمان پزشکی قانونی‌ کشور در مورد علت تامه فوت و‌ یا جزییات نتایج معاینه و آزمایشات پیکر مرحومه الهه حسین نژاد اطلاعیه‌ای صادر نکرده است. معاینات تخصصی در حال انجام است و تا زمان قطعیت یافتن نتیجه معاینات و آزمایشات لازم، هیچ اظهار نظری در این خصوص مورد تایید نیست.

روابط عمومی سازمان‌ پزشکی قانونی کشور در ادامه آورده است: بیان ادعای تعرض به مرحومه از سوی این سازمان غیرواقعی است و‌ نتیجه بررسی های تخصصی پس از انجام تمامی اقدامات علمی لازم به مقام قضایی اعلام خواهد شد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات