مراجعه ۴۰۰ مصدوم انفجار در بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

به گزلرش رکنا، عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، صبح امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه با هدف بررسی ابعاد حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، رسیدگی به پرونده‌های قربانیان و مصدومان، و همچنین قدردانی از کارکنان پزشکی قانونی استان هرمزگان به بندرعباس سفر کرد.

بازدید از واحدهای پزشکی قانونی استان هرمزگان

مسجدی در جریان این سفر ضمن حضور در بخش‌های گوناگون پزشکی قانونی استان، از نحوه پاسخگویی به پرونده قربانیان حادثه تلخ بندر شهید رجایی مطلع شد و تلاش‌های پزشکان و کارکنان در فرآیند شناسایی و تعیین هویت قربانیان و بررسی آسیب‌های وارده به مصدومان را مورد تقدیر قرار داد.

تعداد قربانیان و مصدومان حادثه انفجار

طبق گزارش‌های ارائه شده، در این حادثه دلخراش، ۴۸ نفر از قربانیان با بهره‌گیری از آزمایش‌های ژنتیکی و روش‌های علمی دقیق شناسایی شدند. همچنین بیش از ۴۰۰ نفر که در این حادثه آسیب دیده بودند، برای بررسی میزان خسارات وارده و معاینات لازم به پزشکی قانونی بندرعباس مراجعه کردند.

بازدید از بخش‌های مختلف پزشکی قانونی

در این سفر، رییس سازمان پزشکی قانونی که همراهی حسین شمسیانی مشاور عالی و بابک سلحشور معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان را داشت، از بخش‌هایی نظیر معاینات بالینی، آزمایشگاه و سالن تشریح اداره کل پزشکی قانونی بازدید کرد و با کارکنان این مرکز به گفت‌وگو پرداخت.

  • فیلم / تذکر جدی رهبری انقلاب به یک بازیگر ! / در بیت رهبری چه توصیه ای رد و بدل شد !

وبگردی